可以讲系人生之中食过最难食嘅Pizza,一直冇del张图片,系为咗写返个差评。.真心夸张到爆🤢🤢🤢🤮图片已经见到啲Pizza仲系好白雪雪,都唔似真系焗咗好耐,食落口完全系想像中𠮶回事,成个pizza好冧滋滋,因为当天心情好想食pizza庆祝吓,但系估唔到,最后尾会食到好辛苦😓,完完全全系唔想食。.首先,图片已经见到已经唔系老屈间舖头,你会见到每一片Pizza摆嘅配料,系完全唔平均有啲Pizza可以有成四五片火腿,有一啲Pizza可以一片火腿都冇,就算佢系用罐头菠萝都唔知点解可以难食到咁。.食又唔好食嘢,个酱底用嘅蕃茄酱系好厚,然后就系罐头买返嚟蕃茄酱嘅味道,加上等待时间好耐…..我都系其中一个比好评呃到嘅一份子!希望大家唔好信啲好评啦,啱啱见到有评价都话佢系买好评嘅👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻