2020-03-28 2538 浏览
合规brunch 三人前!劲满足🥁🌈💋孖宝真系无得去打家劫舍,个样太易认😁😍老板娘认得孖宝,真荣幸,好开心😍不枉我地晨早溜溜带 茂利dy 嚟吔好嘢💖超过50年嘅承全美食, 真系 又有喜又有愁!从前总系人太多,匆匆忙忙,赶赶急急!呢刻 今日冇咁赶急,真系 另有一番滋味😋仲可以同靓靓老板娘聊天,拍照留念🎉😚个蕃茄汤系近期爱吃的一款汤品!呢度味道适中唔好留下𠮶个咁甜亦都冇三哥 𠮶个咁淡💓 加芫茜皮蛋鱼片头鱼肉汤米真系唔错💝 应该真系冇味精我饮咗成碗都冇口渴😁 另外一个芫茜皮蛋肉片 米粉朋友都赞不绝口! 仲成碗食晒😜 三条茂利分享埋𠮶个招牌菠萝油同埋个水牛芝士包都仲可以,咁你话掂唔掂🥰 不过可惜呢!就系成日要排长笼,同埋好早买晒㗎啦! 大家要小心注意 避免 白行一趟🤣💖🙏🏻
合规brunch 三人前!劲满足🥁🌈💋
孖宝真系无得去打家劫舍,个样太易认😁
😍老板娘认得孖宝,真荣幸,好开心😍
不枉我地晨早溜溜带 茂利dy 嚟吔好嘢💖
💖🙏🏻