2023-09-05 3036 浏览
难得放假带住两个细佬仔就近近地去铜锣湾牛大食火锅晩市,事关呀女特别喜欢食牛肉🥩。放假食个早时段下午5点半入场,食到7点半交枱重有优惠价,食完又可以去行街街~入场都几多嘢食由其系丸类🍢菜类🥬,补货又补得快唔洗等好耐。我地选择咗个[美国特级安格斯]都有7类主食肉,都好够我地食(有牛食就大哂🤣)最喜欢[美国primer 极级肩胛肌]真系唔好渌咁耐变哂色就好食,真系好好食。我地叫左个蕃茄汤底🍅,但系个汤底就无咩味有小小似用滚水渌嘢食咁🫣因为小朋听到番茄就最钟意但真系无咩味,有机会先试下其他。最后 7点钟就会埋单啦~又会畀张雪糕纸你择雪糕(唔系出去自己任攞㗎)重有半小时 食完个雪糕去完个厕所够晒走得,就可以去行街🏢。基本上佢哋嘅服务都好好,送餐速度又快👍🏻。下次再有机会其他味嘅汤底先~
入场都几多嘢食由其系丸类🍢菜类🥬,补货又补得快唔洗等好耐。
基本上佢哋嘅服务都好好,送餐速度又快👍🏻。
下次再有机会其他味嘅汤底先~

• 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 18+冬瓜茶