朋友食過呢間餐廳系將軍澳ge分店, 見d環境好靚,知道東涌有就黎試下,用openrice book枱,點知遇到奇遇!系米我地唔好彩呢,當日遇到d 外藉員工都發緊夢!(remark:當日客人已經唔多,唔算忙)因為已用openrice book 枱,同接侍講左名同電話就帶我地入去坐,其實環境幾好ge。叫左兩份all day breadfast, 一杯熱朱古力同凍檸茶。All day breadfast味道一般,反而熱朱古力幾好。出事系凍檸茶,倒左少少糖水,一飲勁咸!立刻同個侍應講點解咁咸?佢聽完都好驚訝,佢幫我地問水bar同事,擾攘左一輪,發現成個裝糖水ge器皿溝錯左鹽!之後同我地講唔好意思,但我又奇怪其他客又唔出聲ge?望一望又真系冇乜人叫凍檸茶,系我地特別lucky😂 之後換返黎ge糖水雖然變返甜味道依然怪怪地,但已經唔想再煩。😠之後叫埋單,等左陣,有個侍應走過黎好迷惘咁問:‘what did you eat? ,我哋o哂嘴,原來只record左一個餐,搞笑。 之後問泊車系米就咁show返張單比carpark 比錢處,一個侍應話ok, 出到門口另一個侍應又話個張單佢地要chop個印,好

之後問泊車系米就咁show返張單比carpark 比錢處,一個侍應話ok, 出到門口另一個侍應又話個張單佢地要chop個印,好混亂,之後我地企系門口等個侍應入去chop印時,另一個serve過我地ge女侍應以為我地新黎再我哋say hello問幾位...佢完全唔記得我哋出現過。

最後,未完...返到屋企收到openrice message,間餐廳竟然話我哋用openrice book 枱但no show! 咁都得?救命

我哋唯有send張野食相同系呢度打下食評證明我哋存在過同順便記低咁難忘ge一餐。🤨

最後想講,價錢又唔系平,員工真係要再培訓!

All  day  breadfast
凍檸茶好咸,朱古力ok