2023-03-13
#coins開大餐 搵到同朋友仔傾偈嘅好地方,就係位於銅鑼灣既日本料理 @torimorihk ! 佢哋餐廳主打雞肉串燒,chicken lover 必食推介! •今次揀咗食廚師發辦串燒套餐,由廚師為客人挑選,lee 個餐入面有串燒8 本,包括有❤️雞胸軟骨🧡蛋黃漬免治雞肉棒💛雞腎、💚雞心💙雞翼💜雞腸🖤雞肝🤎惠比壽梅子雞肉,款款都好好食最啱就係諗住嘢飲同朋友傾偈邊食邊傾!•另外仲有燒物,係❤️蛋黃漬虎蝦🧡伊比利亞豬肋骨 ,自己勁鍾意🦐蛋黃漬虎蝦,個果蛋黃漬好特別,虎蝦亦都好新鮮!•主食方面就有💚惠比壽炭火親子丼💙牛肉烏冬,💜仲有特濃雞湯,超級豐富!仲有埋甜品紅豆牛奶布甸💛•飲品方面,我哋仲揀咗烏龍茶highball ,同埋餐廳自己醃製嘅梅酒,味道同一般嘅梅酒好唔同,推介! •