元朗沾面唔系净系得彩(想讲好耐!!) 我一直都好想试呢间位于鸡翼包条小巷里面既隐世拉面!!舖头外面聚集左好多食鸡翼包既人 好彩食沾面就唔洗等位😌小店地方细细 得五张2人枱 亦都望到入面既日本师傅(听讲唔系成日系度)沾面充满彩既感觉 沾汁既豚骨味道几浓厚 黑蒜油香浓重口味😆😆海老汤舖满虾油 食到虾油既鲜甜 个汤仲充满葱香同好多肉碎系底 感觉几丰富😋😋面条散发阵阵麦香 硬硬地有咬口 都几挂汤 但冻左会痴埋难分开 两块叉烧好正!!!! 肥瘦岩岩好 非常嫩滑又弹口 蛋做得流心😍拉面都系同价! 佢后尾发觉唔记得落荀 自动比返碟荀我😂至于铃夏同彩同赤桥既三角关系 我都听讲过下 (碗上果几只红色日文子解做赤桥) 我就冇兴趣深究 我净系想食面姐hahaaa留意返佢营业时间: 1-4pm, 6-10pm

舖头外面聚集左好多食鸡翼包既人 好彩食沾面就唔洗等位😌

黑油豚骨沾面