2022-09-11
今次到我搞飯局,OpenRice 見到勁多好評,又係放題形式唔洗擔心有人唔岩食既問題。覺得應該實無衰,訂桌四位,如果怕凍去的時候可以多帶件風褸,因為雖然係打邊爐既地方,但係交足電費,好涼快。120分鐘火鍋放題二鍋頭惹味雞煲(懷舊沙嗲鍋/胡椒豬肚雞鍋)鴛鴦鍋+$40.00嚴選安格斯牛大人$ 258.00 小童$158.00安格斯牛板腱、鮮嫩鵝腸 、安格斯封門柳、爽脆花枝片、美國牛胸腹、新鮮白鱔片、扇貝、本地鮮滑牛、西班牙豬梅肉、活海蝦、紐西蘭羊卷肉 活海蜆。*另加數十款自選火鍋配料第一次食有牛既雞煲牛肉放題,店家細心講解,最後選左嚴選安格斯牛試下水溫。雞煲有唔同辣度選擇,眾人選左小小辣,剛剛好小小辣又唔會太嗆口,十分友好。不得不稱讚雞件,切成一口一口的大小,好細心,本身雞煲亦好好味,如果有調味料包出售,一定入手幾包。雞煲有好多只紫洋蔥和芫荽,本人係配料控,每一口都好入味。不消一陣子食完,轉戰打邊爐。九鍋選擇馬上選擇困難。問問店家有什麼好介紹,推薦最近人氣胡椒豬肚雞鍋,入秋補身。(懷舊沙嗲鍋/胡椒豬肚雞鍋)鴛鴦鍋。湯底都是真材實料,第一次食胡椒豬肚雞鍋,不錯👍🏻湯底夠清豬肚彈牙無怪味。到一
120分鐘火鍋放題
二鍋頭惹味雞煲
(懷舊沙嗲鍋/胡椒豬肚雞鍋)鴛鴦鍋+$40.00
嚴選安格斯牛
大人$ 258.00
小童$158.00
*另加數十款自選火鍋配料
到一眾牛牛🐮上場,平時食開都是得一至兩樣牛部位選擇。呢一間實到多得令人高興。有輕鬆入口啖啖肥肉的,有牛味十足的。
安格斯封門柳極度推介牛味極重。
另外自助火鍋配料+蔬菜🥬+飲品無限供應。
極度喜歡食雪糕🍦最後焦糖,雲呢拿,朱古力,海鹽口味各自私食左起碼一個。
下次會再黎。