2024-04-29 749 浏览
呢间其实多人帮衬都有原因嘅,食左湾仔咁多间烧味店,呢间嘅味道又真系几好,食物系OK!可惜最大问题系佢食物嘅份量好似好货不对办。嗌个烧味双拼饭,鸡拼烧鹅,帮衬佢10次有九次鸡系会比鸡翼(纯粹个人体验,但冇理由咁q嫁麻系咪?),仲唔系鸡全翼,份量少得出奇之余,唔知系咪想掩人耳目好似做到俾足份量你咁,会将一只细细嘅鸡翼切开6-7件拼埋去,睇落似有好多肉咁,觉得有啲揾笨。转鸡髀加钱我就明啫,一个好啲嘅部位,价钱先食到都应该,但唔代表唔加钱我冇机会抽到鸡髀㗎嘛。唔讲鸡髀,咁鸡翼呢?如果次次双拼都系拼鸡翼,咁不如你叫单拼鸡翼饭,默认配鸡翼,咁就合理啲,价钱又可以平番啲。六十零蚊一个中午饭,俾只鸡翼你嚟唔嚟谱。至于烧鹅,又系俾啲奇怪位,永远都系会切到啲得浸皮黐住个壳嘅部位,真系想揾多旧肉都难。食完非常之唔饱,感觉只系食咗阵烧鹅皮同埋一只鸡翼嘅烧味双拼饭。接住落嚟当然就系要讲吓服务态度啦,一如既往多人帮衬嘅舖头永远都系好似唔休做咁,啲伙计系唔会理你,亦都唔需要态度好。(纯粹个人感受)十问九唔应,感觉非常之冇礼貌。今时今日咁嘅服务态度系唔得㗎。不过冇计,可能知道多人帮衬,都唔使点理你。但你唔好忘记,疫情

接住落嚟当然就系要讲吓服务态度啦,一如既往多人帮衬嘅舖头永远都系好似唔休做咁,啲伙计系唔会理你,亦都唔需要态度好。(纯粹个人感受)十问九唔应,感觉非常之冇礼貌。今时今日咁嘅服务态度系唔得㗎。不过冇计,可能知道多人帮衬,都唔使点理你。但你唔好忘记,疫情时候向政府申请抗疫基金都系纳税人出钱帮你。希望餐厅可以以提升服务质素。

虽然一路都有帮衬,但依家真系忍唔住,决定以后唔帮衬。希望其他客人都可以有骨气啲,唔好纵容呢啲食肆。相信一定有啲更好嘅选择。

2024-04-16
等候时间
30 分钟 (外卖自取)