今天买了一个杨州炒饭,一个蒜蓉鸡扒火腿意粉🍝,太肚饿,而且茶记冇影相习惯,所以冇影相,说真的,杨州炒饭材料是没问题的,正正常常,但个炒饭真系好唔掂,一来个味好唔似杨州炒饭,二来个饭唔系一粒粒,三来唔够热,最后系个饭有阵好怪嘅味,好似放咗好耐咁。。。我知价钱好实惠,其实24小时惠X都有得买类似,都叫好一般,而且价钱平好多,但我宁愿食佢,仲有对面间快餐我都试过,无论味道同热度都系好好好好多,难怪食饭时间,人哋间野咁多人排队,希望之后有机会再试时会好好改善,希望有机会。。。另外个意粉🍝就正正常常,偏重味,但可以接受,份量就比较少,男仔会唔够饱。个例汤就好淡。。。又系唔够热。。。总括,暂时唔会再考虑😬给你们一个中评吸你们改善(本来想比😩)
个例汤就好淡。。。又系唔够热。。。

2022-07-27
等候时间
2 分钟 (外卖自取)
用餐时段