餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2019-08-21 425 浏览
话说今日好想食炸鸡㖞~今日甘啱又有野做要出钻石山㖞~~又甘啱见到喱间野无咩人又唔洗等位米入去试下啰~~一入去坐低睇左阵就 举手叫人啦~间餐厅有5-6个楼面我只手 举咗大半分钟都冇人理我 !途中系有人见到嫁都扮睇唔到!叫左两个饭加左罐可乐,我朋友个饭食完个可乐都仲未上,我个饭都系。另外我个饭☝️啲炸鸡咸到嘴唇都皱哂,拆左啲炸鸡皮都好Q咸果只!!啲饭湿到未煮干水甘又甜到好似食紧糖水饭甘!!!个饭未食之前个样系靓嫁~~但真系得个靓~!
话说今日好想食炸鸡㖞~今日甘啱又有野做要出钻石山㖞~~
又甘啱见到喱间野无咩人又唔洗等位米入去试下啰~~
个饭未食之前个样系靓嫁~~但真系得个靓~!

唐扬鸡丼配温泉子
2019-08-21