2023-12-24 922 浏览
今日放工拉咗朋友去炮台山附近dindin佢😋晚上会以套餐为主💁🏻‍♀️一款主食,沙律同餐茶,一般都二百上下就有交易~当晚系蒜蓉包配蔬菜汤🥬🥦原汁原咪既蔬菜香当然系满足番咗全日工既打工仔们吧😉沙律有分烟三文鱼沙律或者巴马火腿沙律,两款都唔错呢😆烧栗饲法式猪鞍伴芒果莎莎酱配法式焗烤忌廉杂菜💰208猪鞍超大件仲要肉汁满满🐷朋友切个阵我仲担心咗下会唔会漏晒啲汁上枱呢🙊芒果莎莎酱同猪鞍真系好配‼️第一口试猪鞍时食到最简单既猪香,然后被推荐沾上芒果莎莎酱后真系惊为天人🤣单单食猪鞍多几件可能会觉得heavy🧐但配上莎莎酱个阵清新酸甜又唔抢fo就非常开胃啦😏蒜蓉牛油烧大虎虾配海鲜龙虾汁烩意大利饭💰198首先要提既系大虎虾好新鲜🦐非常轻松既拆壳🤪食落仲有微微鲜甜海鲜龙虾汁热辣辣上枱香到我地都漏晒口水🤤烩意大利饭仲有好多海鲜,鱿鱼同蚬等,整体食落有微微蒜蓉牛油香,使食落更吸引‼️依加食满400蚊就可以获得一份神秘星球甜品啦㊙️嘿嘿😆听讲每晚都唔同架,中意打卡中意甜品中意抽盲盒既朋友们有福啦😏😏😏
今日放工拉咗朋友去炮台山附近dindin佢😋

沙律有分烟三文鱼沙律或者巴马火腿沙律,两款都唔错呢😆

烧栗饲法式猪鞍伴芒果莎莎酱配法式焗烤忌廉杂菜💰208

蒜蓉牛油烧大虎虾配海鲜龙虾汁烩意大利饭💰198