2021-03-22
呢間熱狗店舖位細細,餐牌上一共有12款嘅熱狗同牛角包,價錢全部都係$30-42,所有選擇一眼睇晒,雖然選擇唔算多,但味道絕對係好味!💛雙重芝士熱狗超鍾意食芝士嘅我諗都冇諗就order咗呢個熱狗,芝士嘅味道好香好濃,加埋少少香草碎,未食已經覺得好吸引。芝士嘅份量勁多,咬落先發現係港女最愛嘅 #熱溶拉絲芝士 !!! 芝士下面有少少菇菌,提升熱狗嘅口感同味道,熱狗腸味道唔錯,唔係好油果種熱狗,如果可以煎得脆啲嘅話會更加好!💛蛋牛牛角包蛋牛治就食得多,蛋牛牛角包都係第一次試,呢個蛋牛牛角包嘅味道較為清淡,用嘅唔係茶餐廳果種鹹牛肉,配上嫩滑嘅滑蛋同香軟嘅牛角包,味道好夾而唔會好鹹,食晒成個都唔覺得漏。💛炸墨魚丸一份有六粒,墨魚丸非常彈牙而且有肉感,唔係街邊好cheap果種好粉嘅墨魚丸,外脆內彈牙,加上椒鹽同少少香草,好好味😋 一個人食會太多,兩個人share啱啱好。💛菠蘿特飲💛蜜桃茶超級推介呢兩個飲品,質素絕對拍得上手搖飲品店,兩個飲品都飲到一絲絲嘅果肉,菠蘿特飲用咗梳打水,飲落好爽🤩 蜜桃茶嘅果肉比菠蘿特飲更多,非常有口感!菠蘿特飲應該係季節限定,而家做緊套餐價加$20有菠蘿特飲同薯格!小店嘅
💛雙重芝士熱狗
蛋牛牛角包
💛蛋牛牛角包
💛炸墨魚丸
💛菠蘿特飲
💛蜜桃茶
小店嘅位置比較隱蔽,好需要大家大大力咁懲罰佢,舖頭座位唔多,最適合外賣慢慢嘆。
味道: 🌕🌕🌕🌕🌗
服務: 🌕🌕🌕🌕🌑
環境: 🌕🌕🌕🌗🌑
價錢: 🌕🌕🌕🌕🌗
------------
📍 豐衣足食 (元朗)
元朗西菁街9號富盛大廈地下91號舖
------------