La Vista

坐窗口卡位可以望住東涌嘅海景,真係好有情調💓Ceviche De Res 青檸醃牛扒配牛油果芒果莎莎醬$148 用martini杯裝住好別緻,味道清新,好開胃,配埋墨西哥粟米片食,口感幾好,有種食緊beef tartare嘅感覺。Prawn Ajillo 蒜蓉明蝦配香草飯 $188有五隻大蝦,醬料好惹味,除咗蒜蓉味,仲有好香嘅辣椒味。香草飯除咗有香草嘅味道,仲有蕃茄味同檸檬嘅香味,好exotic嘅味道。Beef Tacos 牛肉粟米卷 $118選用USDA top choice級別嘅肉眼,牛肉烤得好香,配埋牛油果、蕃茄等嘅配菜,味道好豐富。落單時侍應會問粟米卷揀脆定唔脆,服務都幾貼心。🍻Asahi HH $58 Corona HH $328pm前都係Happy hour,望住咁靚嘅海景,當然要飲下酒chill下,除咗啤酒,仲有其他特色嘅cocktails同shots。

坐窗口卡位可以望住東涌嘅海景,真係好有情調💓

Prawn Ajillo 蒜蓉明蝦配香草飯 $188

有五隻大蝦,醬料好惹味,除咗蒜蓉味,仲有好香嘅辣椒味。

Beef Tacos 牛肉粟米卷 $118

🍻Asahi HH $58