2017-09-22 2417 浏览
原来大围有间隐世餐厅,今日决定去会一会😂由火车站D出口行过去大约十至十五分钟(要过一个隧道),沿途几静下,无咩人。几经辛苦终于黎到,人唔多,可能因为始终太入同远,装修好纯朴香单。问下职员个辣椰子鸡定咖哩鸡好,职员话多明星多叫椰子鸡同埋唔系好辣,所以决定一试😋串烧牛,其实160蚊10串,太多惊食唔晒,问职员可唔可以叫少D,佢话可以一半咁叫,太好了! 呢个炭烧牛好有风味,唔错!🤣椰子鸡,本身职员谂住汁另上比我地(本身惊太辣),不过最后厨房忘了😅 好彩个汁唔辣,同埋好好味!佢呢个会配白饭,但个饭份量算细碟,胜在鸡个份量算足同好入味,够腍!呢到有差不多4份1只鸡,价钱95蚊,呢个价都值!😋😋另外叫左个呢个饮,椰肉唔算甜,不过饮落唔错。今时今日仲保留呢D咁有风味既传统餐厅已经好少有,所以真心推介!👍🏻
原来大围有间隐世餐厅,今日决定去会一会😂

另外叫左个呢个饮,椰肉唔算甜,不过饮落唔错。

2017-09-16