今日同同事开完会后, 揾左间好野, 当然要同大家分享啦😘今次系系观塘区 ~ "Go inside Kitchen" 帮衬原因除左食评高之外, 另一原因,因为系社企形式营运, 更加要支持啦 !出左电梯好快已经见到又大, 又吸睛之招牌!首先,服务非常值得赞, 店员除左速度快之余, 态度有礼, 望望 Menu, Lunch set 出奇地有成十款之多,价钱由七十几至二百几,任君选择! 正当我既选择困难症又出现之际, 店员就好详细讲解是日推介, 好快我就有决定啦~😅点完餐, 环顾下四周先, 午餐时段8成满, 好彩地方够大,所以坐位完全唔迫, 零压迫感, 系忙碌既生活, 有少少时间舒服自在一下, Set Lunch包餐汤及包﹑主食及饮品 餐包~蒜茸法包~新鲜热辣辣焗起, 劲香蒜香牛油味,焗得够脆!! 餐汤~意大利杂菜汤~ 浓郁茄香, 食材丰富, 每一口都好满足! "香煎原条龙脷柳"  ~ 鱼肉十分嫩滑, 配合牛肝菌忌廉酱汁, 好味"美国猪肉眼朳"~ 虽然好厚, 但肉质一D 都唔"鞋", 煎得劲香, 出奇地滑, 一切就开, 再配芥末汁,提升了味蕾我地各人加左$12要 Dessert ,系 Blue
今日同同事开完会后, 揾左间好野, 当然要同大家分享啦😘
今次系系观塘区 ~ "Go inside Kitchen"

出左电梯好快已经见到又大, 又吸睛之招牌!

Set Lunch包餐汤及包﹑主食及饮品

我地各人加左$12要 Dessert ,系 Blueberry Cheese Cake & Chocolate  Cake, 份量虽然较少,但因为主菜份量十足, 咁就啱啱好, 免得浪费食物!
Blueberry Cheese Cake之蓝莓酱完全覆盖件Cake ,出奇又唔会太甜 !
而 Chocolate  Cake 浓度唔系极高, 唔会苦, 2款味道都好啱我地!
2019-09-26