2020-06-05 48 浏览
九龙城除左泰国野 真系仲有太多餐厅 今日就去呢间有点文青感觉既台湾餐厅 等一个人 吃饭🍴除左一般既台湾菜 小食 呢到最特别系有烧肉食 见到隔离枱d肉质素睇落唔错 所以我地都叫左2碟试下😆 我地拣左炉端烧牛肉拼盘同炉端烧猪梅花腩🤤 呢到系scan qr code点餐既 order完店员就会为你set up光波炉 感觉比平时既烧肉更少油烟 d肉又唔会唔易㶶 唔错👍🏻 炉端烧牛肉拼盘入面有牛舌 牛肩甲 牛小排同牛胸腹 份量都唔少 而且油脂分布平均 加上岩盐已经好juicy好好食😋 猪梅花腩更系有惊喜 加上店员比既酱汁 甜甜地 唔会好油又好香猪肉味👅除左炉端烧 我地仲试左佢地新推出既蚵仔卤肉饭 蚵仔可以拣酥炸/原味 我地就拣左酥炸 份量好多 堆成一个小山丘🤤 好香口 卤肉都好多好好𩠌饭 而且仲附送前菜3小碟 有花生 凉拌青瓜同木耳 好开胃👍🏻饮品方面我地就叫左一杯黑糖珍珠奶茶 拣左小甜小冰 系超大杯架 2个人share都够哂 岩哂食烧肉🌟

炉端烧牛肉拼盘
炉端烧猪梅花腩