2025-01-29 4 浏览
🥬肉碎生菜包生菜包係我嘅至愛,所以一定會叫。肉碎微辣多汁,加青檸汁好開胃,我哋真係食唔停😍🍗小食拼盤小食拼盤都好豐富,鳳爪唔會太酸辣好清新開胃,仲有炸雞棗、泰式炸魚餅、香茅雞翼、炸豬皮,全部都好香口好味,我哋2個人叫咗細份,每樣兩件,份量啱啱好。🍜阿叔牛肉船麵船麵好豐富,我哋加錢轉咗mama麵,麵比較幼身彈牙,湯底好濃郁,牛肉好入味唔鞋口,讚👍🏼🍚香葉肉碎煎蛋飯一嚟到俾煎雙蛋吸引咗,係好完美嘅流心黃呀😍我哋揀咗唔辣,肉碎唔會太鹹,配埋半生熟蛋一齊食,一啖有齊晒蛋肉飯,又係會食唔停👍🏼咁多嘢食配返杯🍹菠蘿梳打真係解膩又解渴👍🏼最後加埋甜品 🍰#泰式奶茶蛋糕配雪糕,濃郁奶茶味好好食,呢餐好完美。
🥬肉碎生菜包

🍗小食拼盤