2021-06-11 81 浏览
难得放假,同闺蜜行完街后黎到猫猫cafe食dinnerCafe位置十分便利,系观塘站行5分钟左右就可以到达,方便宜揾!同闺蜜二人order左2人套餐🤩多野食又唔洗谂配搭👍🏻餐汤附有沙律🥗浓郁嘅忌廉汤配搭菠萝生菜沙律 真系又fresh又开胃🤤Main course我地嗌左挪威烟三文鱼温泉蛋黄金卡邦尼扁意粉🍝夏威夷风情拉丝水牛芝士手工薄饼🍕我知道坊间有好多餐厅嘅carbonara系用cream整 但原来正宗嘅carbonara系要用蛋汁!先至够香够好味😋urban cafe嘅carbonara就系用蛋汁整架啦~仲可以亲自笃穿个温泉蛋流d蛋汁出黎😌好疗愈嘅感觉e间餐厅已经系我第2次黎,食物质素有保证仲有好多猫猫🐱爱猫人士一定要去
难得放假,同闺蜜行完街后黎到猫猫cafe食dinner
同闺蜜二人order左2人套餐🤩多野食又唔洗谂配搭👍🏻