2019-03-11 190 浏览
幾個好姊妹為我慶祝生日,這晚咁啱有幾枱也是慶祝生日,聽到幾次生日歌😆😆當晚我們4人點了6款菜及1款飲品。黑松露薯條 - 黑松露醬非常香濃香煎帶子配牛油果醬及香芒莎莎 - 帶子彈牙,配上營養豐富嘅牛油果醬絶配,而芒果莎莎有點香辣,開胃小菜必選😋😋白酒忌廉煮藍青口 - 白酒忌廉汁口感剛剛好,只可借汁太少🙁🙁西班牙式慢煮八爪魚 - 八爪魚鮮嫩加上香甜蕃茄醬,前菜一流😉至尊海鮮西班牙飯 - 非常足料,每啖都有海鮮,飯嘅軟硬度剛好😯😯 去西班牙餐廳唔食西班牙飯等於冇食過西班牙菜,必試😆秘製香脆鹹豬手 - 皮脆肉嫩配上酸菜、蘋果蓉、蜜糖芥末食唔停, 而且份量好足👍👍Sangria (White) - Sangria 通常都係紅酒做的,今次叫這款用白酒做的試下,入口好香不太濃酒味,而且有點似fruit punch不喝酒的朋友指定要叫,不停話好飲😂😂
黑松露薯條 - 黑松露醬非常香濃

, 而且份量好足👍👍

不喝酒的朋友指定要叫,不停話好飲😂😂

2019-03-07
庆祝纪念