Bookmark咗呢間cafe好耐,完全係俾佢韓式澡堂呢個主題吸引到🛀🚿裝潢非常特別有好多打卡位📸🍰二人新沙洞Hightea Set ($328) 下午茶套餐包兩杯飲品,鹹點有三文魚撻同蛋沙律撻。甜點方面係抹茶紅豆撻、士多啤梨撻、朱古力香蕉撻,仲有Macaroon 同Croffle (配Tiramisu醬同奶醬多醬)~幾欣賞佢啲迷你撻嘅撻皮,唔會過硬同都幾鬆脆。 Tea set啱曬打卡,食物都真心幾高質😋🥐Tiramisu Croffle ($58) Croffle上面嘅tiramisu cream咖啡味偏重,幾啱我口味!其實同tea set個croffle味道係一樣,不過相對地呢個因為有cream所以就冇咁脆口,不過都好食👍🏻🐷炸韓國午餐肉條 ($58)本身以為炸午餐肉會比較油膩,但食落去表皮炸到勁香脆,午餐肉又唔會乾,一啲都唔會覺得好肥膩!🐥半份甜辣炸雞 ($88)總共有5件炸雞,就算擺咗一陣先食個皮都仲好脆,個醬甜甜地帶微辣,仲要冇骨啖啖肉,會情不自禁係咁食🤣呢度環境有特色得嚟,食物都一樣有驚喜,每一樣都好食,店員服務都好好,有興趣可以試下🫶🏻

🍰二人新沙洞Hightea Set ($328)

🥐Tiramisu Croffle ($58)

🐷炸韓國午餐肉條 ($58)

🐥半份甜辣炸雞 ($88)

炸韓國午餐肉條
半份甜辣炸雞