2019-07-20 240 浏览
因为屋企开支大,返工唔想餐餐挨面包,就唯有捐窿捐罅揾食,经师奶同事推介就捐左去街市揾食。呢度食饭时间多数都系一两个人来排队,个个都系速食,因为人多好难比你等到位一齐坐,所以记住唔好一大班人来呀,除非你唔介意分枱坐。今次我拣左鱼蛋鱼角河粉,可能因为我箍牙关系,非常岩我食,鱼蛋够淋身,易咬开,当然对唔洗箍牙人士黎讲,少左啲弹性,无咬感,鱼角就弹少少,但对我讲一样食到,好开心,拣河粉就当然系因为唔洗咬都吞到啦,成碗我都食到,好开心,感觉特别好味!通菜就差少少,菜叶都食到,但菜茎就较厚身,好硬,一般粉面店少有。。。希望只系呢批货系咁啦,下次再试过!但佢个腐乳就好好味!😋😋😋

鱼蛋鱼角面

油菜

2019-07-19
等候时间
3 分钟 (堂食)