成个餐牌都系围绕住越南野 呢间铺头有啲难揾 而且铺头细细比较简陋 冇咩设计特色 但系食物质素几好 值得黎揾食😋.👅烤猪肉捞檬 $50食落猪肉因为烤过所以几香口😍亦都几入味 虽然佢唔似得其他食越南粉嘅铺头有一支鱼露嘅嘢 但系佢个底有足够嘅汁比你捞 加上有好多配料 令到捞蒙都可以好入味😋😋.👅蟹膏番茄汤檬 $50呢个好食 汤底唔错 虽然唔系劲浓劲重口味嘅蕃茄汤底 但清清地唔会好酸而且又鲜蕃茄做配料 个重点系个❗️蟹膏饼❗️omg劲好食😍😍😍😍😍因为个蟹膏会吸晒成个汤嘅味 再加上有蟹膏嘅鲜味 跟住大大旧 好好食‼️完全可以因为个蟹膏饼而嚟多次😋😋😋.👅越式法包 $40因为呢个入边有芫荽所以我就唔系几钟意 但纯粹系个人口味问题 呢个包都几正宗 同入面有好多料.👅芒果沙冰 $30呢个芒果沙冰🥭🥭🥭都好好饮虽然唔似沙冰因为佢将啲冰打到好碎 反而我更加钟意😂因为做到好滑 似smoothie.不过有啲挑剔系 餐厅会用一个胶餐盘 放上食物比你 好似快餐店个啲托盘 觉得唔系几靓 反而影响到用餐观感 唔用托盘会好啲🤔🤔———📍第一郡

👅烤猪肉捞檬 $50
烤猪肉捞檬