2020-05-19 683 浏览
突然间好想食台湾野,所以就去咗三星,又系一间隔一排就会想食既餐厅。本身一心想食刀削面,但竟然无咗,所以就转叫咗台式鸡扒鲁肉饭。因为想食多啲小食,所以就叫咗一个饭两份分。台式鸡扒鲁肉饭 📌$76炸鸡扒热辣辣新鲜炸起,加上半肥瘦既鲁肉捞饭食真系好正。鲁肉既份量唔孤寒,白饭布满咗鲁肉汁,仲有流心蛋、菜同配菜,食到想加饭。炸甜不辣📌$58如果钟意食烟韧既野,叫呢个炸甜不辣就啱晒。食落好有咬口,而且唔系好多台湾餐厅有卖,加上椒盐令人忍唔住再食一旧。份量唔少,食到最尾个口都有啲攰 椒盐四季豆 📌$46椒盐四季豆食落唔会好油,可能因为豆本身较幼,所以比较重口味。如果你钟意食蒜蓉,仲可以夹埋一齐食,正。整体嚟讲,味道偏咸同重口味,不过我钟意。希望下次嚟会食到刀削面啦!

台式鸡扒鲁肉饭 📌$76

炸甜不辣📌$58

椒盐四季豆 📌$46

整体嚟讲,味道偏咸同重口味,不过我钟意。
希望下次嚟会食到刀削面啦!

2020-05-14
用餐时段