2019-08-19 6651 浏览
想食炸鸡 响openrice 揾到呢间响铜锣湾市中心既韩国餐厅 好多好评 地点又就脚 就来试一试首先点左半份蜂蜜黄油炸鸡 上台时热辣辣 肯定系即炸 表皮系炸得好薄好香脆 上而有好多甜甜既芝士粉碎 食落好香口好正 而且半份既份量都唔少架 有成6-7件鸡! 抵食! 旁边个汁系酸酸甜甜既 不过我就觉得唔点汁都已经好正好够味!炸鸡咬开入面一D都唔干, 仲好JUICY, YUM YUM! 呢个海鲜葱饼又系大推! 好足料好大份 超级多大葱 同埋大大粒虾 鱿鱼同埋蟹柳 所以口感好丰富 而且完全唔会好似其他地方食过既煎饼咁净系得面粉! 上台既时侯块饼仲已经剪好哂细细块咁好方便食!呢个系原只鱿鱼弹弹面 上台既时候见到只鱿鱼咁大只有D惊讶! 个酱汁带点甜辣味 下面既面线好烟韧 系好弹牙既公仔面既口感 D面吸收哂甜辣酱既味道好好味 而鱿鱼就啖啖肉 薄薄既炸浆浸埋落个甜辣酱汁度食 好惹味! 食埋呢个面真系超饱! 食韩国菜点少得饮下啤酒! 点左提子味SODA 同生啤 两杯都够哂汽又冰冻! 消暑一流! 响铜锣湾中心地带来讲 呢间真系好味价钱又唔算贵!! 见隔离台食个锅好吸引呀! 下次再来要试下!

首先点左半份蜂蜜黄油炸鸡

食韩国菜点少得饮下啤酒!
2019-07-10
  • 蜂蜜黄油炸鸡