2024-04-03 83 浏览
-今次介绍呢间简直系牛魔王福音,两个小时边炉放题,俾你任食多种牛肉ssss,当然唔少得梗系无限饮品,同埋火锅配料,咁我就整合几款必食推介俾大家牛肉黎讲,无论两个人嚟定系一家人一齐嚟,都会想一碟精选牛肉拼盘俾大家,睇吓自己最钟意边款,就再encore,我自己有3款特别深刻。澳洲M7和牛,油花十足,入口即化。封门柳肉味鲜甜,我个人最钟意。牛板腱就牛味重得黎,又够淋身。要爽口嘅口感就梗系要和牛金钱展冻柜嘅选择都唔少,竟然有我打边炉最钟意食嘅芝士鱼豆腐,唔系度度有㗎,见到即刻加20分。另外有大肠头,洗得干净又唔会有怪味。仲有超级大粒嘅贡丸,同埋牛丸都系必食之选。补给库𠮶边有粉面提供,比较少见嘅系有银针粉讲埋个汤底啦,我就拣咗唔使加钱嘅粟米猪骨汤,另外要加钱嘅,都仲有浓味少少嘅麻辣或者比较特别嘅肉骨茶,大家就可以丰俭由人