💛🤍💙全餐卡路里为0💬发梦食咩都冇热量,怕咩㖞🤭今次去咗十八梦发咗个靓梦😚发梦睇咗个沉浸式歌舞剧表演同埋叹咗个梦之菜单🤪❣️Dream MENU 梦之菜单❣️ $1680/ppl坐低之后会有当日嘅梦之菜单,菜单上有写低演岀场景同埋菜名💃🏻依个沉浸式歌舞剧表演由詹sir监制,表演好华丽好特别,配合返餐厅名「梦」💬-虽然话人冇梦想同条咸鱼有咩分别,但依个表演似乎可以帮大家揾返昔日同当下嘅梦想😳,仲帮大家克服恶梦😌每个场景都有好新鲜,演员穿梭喺观众席之间表演,成个感觉好close 好亲切✨-入梦梦域使者 MR.D萝域盛宴🧡梦海浮沉🧡罗马蕃茄罗勒汤,口感细腻入微🍅加埋吐司粒食,脆卜卜🍞梦呓重复梦梦谜语💜旧欢鱼梦💜打开玻璃盒,会有蝴蝶飞岀嚟😝玻璃盒入面有五款时令刺身,每次都唔同㗎😳全部都好新鲜,不过最正就系生蚝🦪入口滑溜,仲有topping丰富口感!游完惊梦Limbo 梦薄狱💚原野梦围中的梦朱猪💚慢煮伊比利亚猪鞍配自家制苹果无花果蓉,依个猪鞍肉嘅质素好高,食落口软腍肉味香!🐽仲好juicy添!沾上苹果无花果蓉一齐食,解腻又清甜🍎卖梦🤍甜椰椰梦歌🤍甜品以白云为造型,睇完表演食埋甜品应该唔会再一嚿云挂?
💛🤍💙
全餐卡路里为0💬

❣️Dream MENU 梦之菜单❣️ $1680/ppl
入梦
梦域使者 MR.D
萝域盛宴

🧡梦海浮沉🧡
罗马蕃茄罗勒汤,口感细腻入微🍅加埋吐司粒食,脆卜卜🍞

梦呓

💚原野梦围中的梦朱猪💚
梦海浮沉

卖梦

🤍甜椰椰梦歌🤍
甜品以白云为造型,睇完表演食埋甜品应该唔会再一嚿云挂?😶‍🌫️入口有朱古力嘅香甜同埋椰子清香🥥,切开仲见到有芒果夹层🥭酸酸甜甜好好味!
原野梦围中的梦朱猪

马上嚟梦露
捕梦人
圆梦
甜椰椰梦歌

依个全港首个嘅5D 沉浸式歌舞剧表演,由 02月14日晚上开始公演啦!想食饭之余仲有听觉、视觉、嗅觉、触觉、动感嘅享受?快啲把握机会book 位啦!🤭(我都系预早咗一个星期先订到位咋🥹体验到咁精彩嘅梦真系好正!BTW记得save post,方便向店员查询有关套餐啦❣

📍十八梦
📍铜锣湾登龙街18号V Point 6楼
等候时间
5 分钟 (堂食)
梦之菜单
梦海浮沉