個位置其實有啲難搵係內街🙈呢間係高級單點火鍋配料黎架🤗高質素服務同材料。首先湯底我地叫左卜卜蜆鮮蟹魚湯鍋,服務員會係我地面前炒熟啲海鮮同整埋個湯底,煲滾左之後就可以飲湯先。湯底鮮甜,而且因為落左好多芫茜,平時唔好芫茜既我都覺得味道唔錯,仲開胃添。卜卜蜆就夠哂鮮味!而蟹都好大隻,蟹鉗都好厚肉,啖啖肉且滋味十足。手切頂級安格斯肥牛🔝呢個好精緻,肉質肥美但食落好嫩又不油膩,少清新既牛味🥰好喜歡,會不斷想接着享用。黑松露墨魚丸🆒好大粒啊!!墨松露夠濃味能夠衝擊味蕾,墨魚丸又爽口彈身,有口感。XO鮑魚蝦餃王🆗皮薄餡料夠多,但味道其中不算太突出,可能因為我地食左濃味既黑松露丸,但整體而言不過不失。紫菜炸響鈴👍🏻呢個夠推薦,覺得都幾特別。係即叫既炸,我覺得真係落3秒都嫌耐,紫菜係會淋哂,但我真係最多2秒即拎上黎,起碼保持返響鈴外皮唔會軟晒,仲有少少脆既口感。

手切頂級安格斯肥牛🔝

黑松露墨魚丸🆒