2018-12-01 84 浏览
好内有同靓靓表妹食饭倾计~ 难得约到 梗系要食好D啦。我钟意呢度静静地 冇地铺既嘈吵 岩晒倾计。2 course lunch set ($98-158) + 餐汤/沙律+饮品。餐包有几种选择 热辣辣 好软熟 绝对唔系hea既餐包。香草腩肉杂菜沙律配梅子酱 腩肉好好味 脆口。沙律菜好新鲜爽脆 梅子酱酸酸甜甜 好开胃。一定要提下 车厘茄好香甜~海鲜忌廉汤~好浓 creamy~ 青口好滑 配上三色椒 yummy!炭烧加拿大有机带骨豚配干葱红酒汁。Wooo 卖相已经好呃like.... 影左一轮相先。豚肉扒厚切 火喉控制得好好 一点都唔会太硬或者好干 依家好嫩&Juicy!!! 配菜好特别 薯蓉好浓牛油味 Ham特别处理过 脆脆的 好像食薯片。干葱原粒食 好甜 同豚肉好夹。冲绳黑啤烩澳洲和牛面额伴米饭。黑啤的甜 配上和牛面额 好惹味。和牛面额系惊喜地嫩滑 烩得好腍 好入味。绝对是必试之选!铜锣湾上楼高质西餐 诚意推介👍🏻
好内有同靓靓表妹食饭倾计~ 难得约到 梗系要食好D啦。

我钟意呢度静静地 冇地铺既嘈吵 岩晒倾计。

餐包有几种选择 热辣辣 好软熟 绝对唔系hea既餐包。

香草腩肉杂菜沙律配梅子酱

海鲜忌廉汤~

好浓 creamy~ 青口好滑 配上三色椒 yummy!

炭烧加拿大有机带骨豚配干葱红酒汁。

Wooo 卖相已经好呃like.... 影左一轮相先。

冲绳黑啤烩澳洲和牛面额伴米饭。

铜锣湾上楼高质西餐 诚意推介👍🏻