餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2019-05-29 342 浏览
最近见到丼丼屋新出咗几款吉列猪扒丼,又系喺「全国丼物大赛」入面拎到金赏嘅,之前食过一次得奖丼饭好正,今次又去咗捧捧场🎉今次嘅丼饭系嚟自大阪吉列猪扒丼专门店「喝钝」,安坐香港丼丼屋就可以食到大阪嘅味道🤤 今次除咗有普通滑蛋吉列猪扒丼之余,仲有芝士蕃茄口味,同埋泡菜口味,作为一个蕃茄控,当然系拣芝士蕃茄口味!芝士番茄滑蛋吉列猪扒丼定食 $108 次次嚟丼丼屋食嘅扒都系好厚切,今次都唔例外,成口都系肉,超满足,食到我全身都系肉😆 日本嘅豚肉系唔同啲,肉质软嫩。日本鸡蛋蛋味十足,同浓浓嘅蕃茄芝士互相衬托。需加一服务费,埋单1人约$120。如果你钟意睇我嘅食评,不妨关注我,支持吓我,谢谢你☺️💕
芝士番茄滑蛋吉列猪扒丼定食
需加一服务费,埋单1人约$120。
如果你钟意睇我嘅食评,不妨关注我,支持吓我,谢谢你☺️💕