2021-08-01
🧺以前去野餐都要準備好多嘢,無論係嘢食定係用具。😍上星期見到朋友Ig post左佢去野餐嘅相,發現啲嘢食勁正,啲用具又齊全,諗住問佢借。🤯一問之下就發現原來而家❤️Lagom x peanutstime, 出咗一個野餐package!😈只需要喺Lagom 個Apps 到book 就可以係想野餐嗰一日,係Lagom到攞食物同用具,野餐完當日夜晚還返就OK!超級方便!🥪Lagom 提供嘅野餐盒套裝又豐富又好食😋!賣相仲一流! 勁啱我去公園影靚相❤️⭐️時令生果⭐️吞拿魚粟米酥皮盒⭐️雙色芝士薄切豬梅肉牛角酥⭐️田園沙律配蜜糖芥末醬⭐️芝麻培茶司康配陪茶醬⭐️紅莓蜜桃馬卡龍⭐️士多啤梨麻薯吐司⭐️伯爵茶芝士蛋糕⭐️玫瑰荔枝蝴蝶酥⭐️煙三文魚忌廉芝士牛油果三文治☀️天氣咁熱最啱飲啤酒🍻!Hoegaarden 柑橘檸檬草白啤酒同Blue girl fresh!兩個都好易入口啊!佢仲要勁貼心有埋保溫袋!😍🥜Peanutstime 提供嘅野餐用品都非常之齊全!野餐墊同籃、托盤、餐具、酒杯!
⭐️時令生果
⭐️士多啤梨麻薯吐司
⭐️伯爵茶芝士蛋糕
⭐️玫瑰荔枝蝴蝶酥
⭐️煙三文魚忌廉芝士牛油果三文治
🥜Peanutstime 提供嘅野餐用品都非常之齊全!
野餐墊同籃、托盤、餐具、酒杯!