2023-03-20 94 浏览
本身好钟意猫猫, 但屋企唔比养, 所以去猫猫café又可以玩猫又可以食野就最岩我。朋友都钟意猫, 甘啱佢揾左呢间旺角猫猫café, 就可以去玩下!大厦入口有D 旧, 本身都惊惊地, 但上到去个场好干净, 入去之前已经准备好鞋套同消毒酒精。一入去就见到好多猫猫走泥走去, 劲开心, 同埋佢地劲亲人, 仲会跳去人嘅大腿到休息。虽然重点系玩猫, 但餐厅嘅野食一D 都唔差, 价钱唔算太贵, 我同朋友2个人叫左2个小食, 2个主菜同甜品, 再每人一杯野饮。Menu:冻饮叫左Oreo 脆脆朱古力同特浓鲜奶朱古力, 仲要用猫耳杯盖, 超可爱小食叫左黑松露拉丝芝士薯角: 黑松露汁好香, 仲拉到丝同金沙鸡翼: 呢个真系要劲力推荐!! 鸡翼劲好食又热辣辣, 隔离台只猫劲想食主食叫左美国猪胺扒: 好juicy, 配埋个苹果酱好开胃菲力牛柳: 牛柳无谂过咁大, 呢个价钱绝对系高性价比, 切开裹面仲系红红地, 肉煮得超嫩甜品叫左心太软配雪糕: 心太软同雪糕一冻一热真系好正同埋双层朱古力吐司配雪糕: 劲脆好好食, 配埋雪糕食一流总括泥讲, 虽然价钱唔算好平, 但野食好好食, 猫猫都好活跃任玩唔嬲, 下次想玩猫都会再

Menu:

小食叫左黑松露拉丝芝士薯角: 黑松露汁好香, 仲拉到丝
黑松露拉丝芝士薯角

金沙鸡翼

主食叫左美国猪胺扒: 好juicy, 配埋个苹果酱好开胃
美国猪胺扒伴柠檬苹果酱

菲力牛柳配黑松露烧汁

甜品叫左心太软配雪糕: 心太软同雪糕一冻一热真系好正
雪山心太软配雪糕

同埋双层朱古力吐司配雪糕: 劲脆好好食, 配埋雪糕食一流
双层朱古力蜜糖吐司配雪糕

总括泥讲, 虽然价钱唔算好平, 但野食好好食, 猫猫都好活跃任玩唔嬲, 下次想玩猫都会再泥!!
2023-03-13
黑松露拉丝芝士薯角