餐厅: 太興
资讯:

首先,太兴重开后,落单、上菜、追单、收银都劲慢。落单举手举左3分钟都无人理,OK既,我当你忙,但系明明有两至3个人见到,仍地都唔理。咁我当你唔系负责落单,但你见到我咁耐都无人理,可以帮我揾人落单吗?上菜慢就一定啦,但有两次叫个三文鱼炒饭都系㶶既,而且系㶶到摆系枱面,个人坐直都闻到个㶶味,我相信上菜个人都闻到,但都拎比我。另外系我几欣赏厨师炒㶶饭既实力,真系第一、同第二次食㶶既炒饭。追单既时候态度劲差,试过坐左半个钟,野食完,追3次单都未追到杯冻柠茶,杯野到果阵,仲要劲炆咁摆落黎。大佬呀!而家系你欠我,唔系我欠你㖞⋯⋯收钱先好野,我系出面企左又系3分钟以上,无人收钱,入面个个楼面既人望出黎,都无人理。我当分工分得好啦,咁你见到收钱条队仲长过排队条队既,可以揾人黎收住先?明白其他普通楼面员工唔可以黎收银,但d经理定唔知主任系见到咁既情况,好心就解决下啦!总括黎讲,服务劲差,做野慢,态度唔好。但真系会有两至三个人系做野同态度正常既,而野食水准差过其他分店好多。两次炒㶶饭都足以证明水准,其他野食都唔洗讲啦⋯⋯