2024-06-17 40 浏览
火辣辣燒烤 - 試過你就返唔到轉頭!🔥🍢今日同朋友去咗新開嘅火辣辣燒烤,真係不得了,必須要同大家分享下!雪花牛肉 🥩呢個真係必點!牛肉雪花分布均勻,燒完之後入口即溶,肉汁四溢,完全無得輸!雞髀肉 🍗雞髀肉超嫩滑,每一口都係滿滿嘅雞汁,燒到金黃香脆,真係唔可以錯過!雞腎 🍢初初有啲擔心會唔會太膻,但完全無呢個問題!燒得啱啱好,口感爽脆,非常特別!五花肉 🥓五花肉肥瘦相間,燒到香噴噴,入口即溶,真係一流!配埋佢哋嘅秘製醬汁,簡直無敵!羊扒肉 🐑羊扒肉唔會太膻,燒得啱啱好,肉質鮮嫩,每一口都好滿足。羔羊肉 🍖呢個真係驚喜!羔羊肉特別嫩,燒完之後口感一流,真係要大大力推薦。豬小腸 🌭豬小腸處理得非常乾淨,燒完之後外脆內嫩,食落唔會有異味,真係要試!雞中翼 🍗呢個係我哋嘅最愛!雞中翼燒到金黃香脆,食落去非常juicy,滿滿嘅雞汁,真係停唔到口!雞軟骨 🍢雞軟骨燒到啱啱好,口感爽脆,每一口都好有嚼勁,係燒烤必點!
火辣辣燒烤 - 試過你就返唔到轉頭!🔥🍢

雪花牛肉 🥩

雞髀肉 🍗

雞腎 🍢

五花肉 🥓

羊扒肉 🐑
羊扒肉唔會太膻,燒得啱啱好,肉質鮮嫩,每一口都好滿足。

羔羊肉 🍖

豬小腸 🌭

雞中翼 🍗

雞軟骨 🍢
雞軟骨燒到啱啱好,口感爽脆,每一口都好有嚼勁,係燒烤必點!
2024-06-15