餐厅: Dorsett Café
资讯:

2022-12-24 1969 浏览
同小朋友嚟staycation ,夜晚废事周围走揾食,决定落地下餐厅食,价钱唔算贵。我哋叫咗3个主菜肉酱意粉 $98 大碟抵食埋肚之选,唔会太咸,调味唔错照烧鸡扒 (包前菜、汤)前菜系泰式辣汁口味,如果有唔辣拣就更好,南瓜汤好味🤤,照烧鸡扒绝非茶餐厅级数,扒无雪味,味道唔同一般个d得咸蒜味,肉质Juicy,老公赞不绝口,好少有。而我叫咗牛扒10oz (包前菜、汤) $198,呢个价钱好抵,所以我对块牛扒都无乜期望,但求饱肚,结果都煮得好好,个汁嘅调味做得好好,赞。
我哋叫咗3个主菜
肉酱意粉 $98 大碟抵食埋肚之选,唔会太咸,调味唔错
照烧鸡扒 (包前菜、汤)