2022-04-07 311 浏览
精選是日意大利麵 本身好鐘意食意粉,見到Menu有精選是日意粉,就叫咗嚟試吓🍝望落份量唔少,入面有超多一粒粒既煙肉,勁有口感!意粉用幼身嘅意粉,意粉煮得唔會過林,食落去有咬口,意粉本身嘅番茄汁同埋一片片香濃既芝士加埋一齊已經令到個意粉好夠味,食落完全唔乾,推薦試下意粉.The Big Breakfast加英式腸 All day breakfast 份量幾多,英式腸估唔到咁大條,不過食落有啲咸,有少少重香料味。另外,仲有幾多塊焗薯,食落好香薯仔味,外脆內軟😋而且all day breakfast 仲有得揀croissant 同apple pie,今次叫左croissant,食落外面鬆脆,好香牛油味,份量又夠大,覺得如果再熱啲,應該會再好食啲😍.Caffe Latte 拉花好靚,係玫瑰花🌹好有心!咖啡好飲,係屬於偏酸既咖啡,cafe仲有得揀skimmed milk,咁哂想健康嘅人啦.Cappuccino 見到大大個奶泡係咖啡上面,好q☕️ !飲落口感輕盈、軟滑,奶泡甜甜地,加埋香濃既咖啡,唔錯!
The Big Breakfast加英式腸
The Big Breakfast加英式腸