2023-01-07
自已平時鍾意玩啤牌♠️,加密貨幣方面自己都有少少研究,估唔到今日誤打誤撞上左一間以加密貨幣同啤牌為主題既酒吧-Bitcino👍🏻Bitcino燈光幽暗,酒吧特別訂製table,並以此作為餐枱。座位比較矮身,令人感覺樓底高,空間感十足,牆上亦掛上同NFT相關既作品。酒吧提供酒精飲品,cocktail都係同賭場有關。- Runner Runner Runner runner意思指從後而上而跑贏。酒底以Gin為主,士多啤梨味好突出,整體非常refreshing,猶如係比賽入面反勝對手令成個人精神曬😎- Pocket 職員形容味道好似細個食既檸檬糖,我自己覺得味道係波子汽水味。加上Soda變得容易入口😍- Bitcino 靈感來自classic cocktail - Negroni,賣相差唔多,杯既旁邊仲有一個太空人擺設🤩。味道一樣有smoky香氣,尾段殺出一股甜味,酒味無Negroni咁重。另外仲飲左一杯cocktail叫Pachinko,不過飲既時候已經有少少醉😚,所以唔太記得當中既味道,但可以肯定係好易入口。整體而言,以上四杯cocktail非常適合女仔,因為好容易入口。餐廳有VIP房仲有
酒吧提供酒精飲品,cocktail都係同賭場有關。
- Runner Runner
Runner Runner
Pocket
- Bitcino
Bitcino
Pachinko
整體而言,以上四杯cocktail非常適合女仔,因為好容易入口。餐廳有VIP房仲有唱K,聖誕節去Bitcino玩最適合不過!