餐厅: 百芳池上便當 (V City)
资讯:

本来都偏好台湾菜,经过见到铺头几开阳,价钱亦实惠就试一试啦!食过几次后,总结到一个结论,就系配菜都好好食呀!😆(主菜就 ......)盐酥鸡/鸡亦卤肉饭配菜:菜,肉碎,卤肉及粉丝都好食,特别系粉丝!如果有出净粉丝就好了,真系好好味;卤肉质量都唔错,送饭一流。主菜:盐酥鸡-炸粉太厚,而且无台湾𠮶只味道🥲;鸡亦就系普通鸡亦,无咩突出,亦无咩惊喜;猪扒卤肉面配菜:菜,卤肉同面嘅面质都唔错,卤肉加上面,又系一流嘅配搭。主菜:猪扒,嗯~就比较干,味道亦食唔出台湾嘅味道,就.......很普通呢间店仲有个优点,就系可以优惠加配台式饮品,所以台式饮品爱好者嘅我,都系1次又1次过嚟🤣。(免费𠮶杯红茶绿茶其实都唔错)

盐酥鸡/鸡亦卤肉饭

猪扒卤肉面
配菜:菜,卤肉同面嘅面质都唔错,卤肉加上面,又系一流嘅配搭

• 卤肉饭便当