2011-08-05 16 浏览
Pancake Colours 不同分店都去過幾次, 甚麼質素其實都預左, 志在幾好坐, 食個飯 , 吹下水一家餐廳的餐牌如果條款水蛇春咁長, 呢樣要加兩蚊果樣加三蚊, 套餐飲品又只包一兩款果間野D 野食好極有限, 因為餐牌反映做生意風格, 用料一定係算死草今次朋友買左團購, 68蚊任點任何 main dish + 飲品 + 湯 食左以下幾樣: 湯: 只有紅湯, 大家樂level, 味道唔錯主菜:黑松露 carbonara : 慳皮, 食唔出有芝士同蛋 黑松露意大利飯 / 牛尾意大利飯 / 大蝦意大利飯 : 用的不是意大利飯, 是珍珠米, 後生仔食唔出, 夠飽就算了, 份量足夠的燒雞半只: 燒雞下面的番薯泥美味三文魚排蛋包飯: 三文魚大概係0.5 cm 厚, 是超市買的一開三 , 蛋包飯包到實的的, 飯入面冇配料, 食落冇味飲品我叫左凍朱古力, 當然為左慳, 多多冰而且唔落奶另外小插曲係相信因為我地用團購劵, 我地叫貴野 (如 BBQ ribs / 海鮮旦包飯等) , 均為"賣哂" 但點解人地有得食既?最後一提服務同環境都係唔錯的 但如果以正價 80-90 per head (食

食左以下幾樣:

湯:
只有紅湯, 大家樂level, 味道唔錯

主菜:
黑松露 carbonara :
慳皮, 食唔出有芝士同蛋

黑松露意大利飯 / 牛尾意大利飯 / 大蝦意大利飯 :

燒雞半只:
燒雞下面的番薯泥美味

三文魚排蛋包飯:

飲品
我叫左凍朱古力, 當然為左慳, 多多冰而且唔落奶

但點解人地有得食既?

最後一提服務同環境都係唔錯的
但如果以正價 80-90 per head (食平野) 黎計, 一定唔會去喇
2011-08-04
庆祝纪念