今次同朋友慕名而來,事關睇過"1月份好評餐廳十強",就試試呢個O。我同朋友星期一晚飯時間七點幾去到新城市呢間店,入坐率八九成,好快我地就搵到位坐低。睇睇出面個Menu,全英喎,檯面個店鋪介紹牌,又全英喎。全英唔係問題,個Menu太簡單就有D問題,雖然一眼睇晒食物款色唔多,佢只係寫乜包幾銀,Combo幾銀,Milk Shake單叫又幾銀,套餐加塊芝士又幾銀,但佢圖又唔多,想看圖估餐都唔係咁容易‥其實一個套餐有D咩呢?又可以跟咩o野飲呢?個餐有冇得加大呢?唔知喎‥問店員吧啦‥講返D食物,即整的話都幾快起貨,叫o左拎張單返埋位冇耐就有店員笑住拎到你檯面。我地叫o左個蘑菇包Combo同雞包Combo(唔記得D名,餐樣詳見附圖)飲品﹣普通啦,一般汽水機溝出o黎o既淡味汽水。薯條﹣粗粗地一碌,有口感,原薯味,其實都係普通,一般美國餐都係呢款薯條。蘑菇包﹣好似係因為有牛肉o既關係,包上面有條Pickle(即漢堡包入面舊酸瓜),但佢放包頂呢o下幾頂癮,好似人地浸溫泉放毛巾上頭上面咁。個包睇起o黎唔太大,但食o左幾嗒已經覺得有料到,塊肉,wow,係牛肉o黎架~(咁講雖然好白痴,但我食M記包時好難有呢個F

飲品﹣普通啦,一般汽水機溝出o黎o既淡味汽水。
蘑菇包﹣好似係因為有牛肉o既關係,包上面有條Pickle(即漢堡包入面舊酸瓜),但佢放包頂呢o下幾頂癮,好似人地浸溫泉放毛巾上頭上面咁。個包睇起o黎唔太大,但食o左幾嗒已經覺得有料到,塊肉,wow,係牛肉o黎架~(咁講雖然好白痴,但我食M記包時好難有呢個Feel),炒過o既蘑菇又幾爽口喎,加上D淡淡地o既醬汁,的確係一個味道比較Raw o既漢堡包,唔錯,有想試埋其他包o既激動。
雞包﹣呢個真係唔知,但見佢舊雞同D菜突晒出o黎好似都唔錯。

後來加碼一人整返杯Milk Shake,Vanilla同Blueberry,滑呀!幾好味幾好味。

其實呢一餐都唔係話叫美酒佳餚(事關俾得起呢個價出去食其他o野都唔會好差),但可以話食到有水準o既一餐。員工方面,服務唔錯,唔駛寫出Menu話免費我都知佢地有笑容。整體o黎講我諗我覺得佢好o既因由有三,新奇,整得幾好(食物四四正正),M記太唔掂(過度港化o既美國快餐)
雞雞包Combo
蘑菇包Combo