2020-08-15 740 浏览
唔係第一次嚟,都係tea抵,但無得試waffle,如果可以喺tea都加埋就好,就會多啲人嚟食。叫左cheese burger and rose latte, 只係得熱浪薯片,無得轉做薯條,加錢都唔得。cheese burgur肉味好重好濃,好食!美中不足嘅係啲薯片,太過流,感覺好唔襯。rose latte一般,略嫌過甜及不夠熱。另,waiter喺坐位安排不太好,安排到密密麻麻,仲有拎水、餐具、紙巾個tray位置喺一張枱嘅隔離,貼住嗰張枱,仲係會安排人坐,無遮無掩,我去拎水同紙巾時,我都有點退卻,因當時嗰張枱有人坐,仲無帶罩傾緊計,我都唔知拎唔拎好,啲嘢同個人個口只有30cm距離。。。嚇到吃手