2022-11-12 6 浏览
🥳今日想同大家分享一下近排食一间美式小店,💕全部嘢食都好邪恶,简直就系热量爱好者天堂!🫶🏻性价比高之余食物质素都几高。.#西冷黑松露水牛芝士汉堡 👅8.5/10 $89✨呢个汉堡包比较特别,唔系好似平时咁入边系汉堡扒,🐮而系一片片嘅西冷牛肉片,牛肉味浓而且肉质唔干,😋睇相已经知道份量好足料。🍔黑松露蛋黄酱嘅味道都好香,加埋芝士简直系邪恶double up🥲💕.#薯角配黑松露蛋黄酱 + 饮品👅8.5/10 $+26 🍟薯角上枱嘅时候好熟好新鲜,🥳重点系上面有超多黑松露蛋黄酱!🤫份量超大份,好抵加钱食。😂不过食得太多都有啲漏。.#烟肉三重芝士通心粉 👅7/10 $68🧀份量超级多既mac and cheese,🤪上面啲烟肉碎好香之余仲系脆脆地。🥓通粉既口感软硬啱啱好,🫶🏻芝士可以拉丝,🫢下过肥仔觉得芝士味可以再重手啲🤣。.#洋葱圈 +饮品 👅7.5/10 $+18✨洋葱一样热辣辣,🧅入面质地比较实净,好食!🫶🏻.🐷整体来讲我哋都觉得呢间餐厅性价比好高,🥰喺上环呢个地段所有嘢好食之余份量都真系好多。🤣超级钟意佢嘅黑松露蛋黄酱!👅推荐大家可以去食!.

#西冷黑松露水牛芝士汉堡 👅8.5/10 $89
#薯角配黑松露蛋黄酱 + 饮品👅8.5/10 $+26
#烟肉三重芝士通心粉 👅7/10 $68
#洋葱圈 +饮品 👅7.5/10 $+18
✨洋葱一样热辣辣,🧅入面质地比较实净,好食!🫶🏻