餐厅: 旺记冰室
资讯:

2020-05-15 210 浏览
激死我啦! 呢篇食评打左3次.. 狂弹apps 无哂😭😭😭😭😭😭由於疫情关系大家都多咗叫外卖咁嗰日我去开湾仔电脑城买路由器(wifi rounter?) 就俾佢门口外面嘅Menu吸引左 🤣其实我好锺意啲餐厅 大大个menu 痴出黎 咁就可以比我呢啲就超级无敌选择困难症嘅人系冇压力嘅情况下谂食啲咩😂😂😂😂我每一个timeslot都有啲想食🤣🤣早餐想食 特浓蕃茄汤午餐肉通粉午餐就想食 自家制叉烧日本滑蛋饭🤭🤭 不过唔系惊食唔晒 而且到咗下午茶时段 所以我都系拣咗食邪恶既下午茶😂😂😂一讲起下午茶 就紧系西多啦!!!!正所谓唔邪恶唔食 就紧系拣流心芝士西多士啦🥴🥴🥴然後再加左个唔咖央牛肉鸡蛋麦包三文治🤣🤣好似好特别咁🤭店主都好好人咁比我地坐系入面等外卖 😍见到佢有用块报暗住啲餐具 感觉都几乾净返到屋企谂住拎只碟出嚟切开个西多士应该会有流心😂😂 点知太耐了 d芝士凝固咗😂 不过都feel到加咗好多芝士🤭🤭个三文治超级厚蛋!!!! 不过佢个蛋系同d免治牛炒埋一齐 我本身以为系分开🤭如果咖央酱再多d就好了🤭🤭🤭
激死我啦! 呢篇食评打左3次..
狂弹apps 无哂😭😭😭😭😭😭

由於疫情关系大家都多咗叫外卖
就俾佢门口外面嘅Menu吸引左 🤣

其实我好锺意啲餐厅 大大个menu 痴出黎

我每一个timeslot都有啲想食🤣🤣

早餐想食 特浓蕃茄汤午餐肉通粉

午餐就想食 自家制叉烧日本滑蛋饭🤭🤭

一讲起下午茶 就紧系西多啦!!!!
正所谓唔邪恶唔食
就紧系拣流心芝士西多士啦🥴🥴🥴

然後再加左个唔咖央牛肉鸡蛋麦包三文治🤣🤣
好似好特别咁🤭

店主都好好人咁比我地坐系入面等外卖 😍
见到佢有用块报暗住啲餐具 感觉都几乾净

返到屋企谂住拎只碟出嚟切开个西多士应该会有流心😂😂

个三文治超级厚蛋!!!!
不过佢个蛋系同d免治牛炒埋一齐 我本身以为系分开🤭

如果咖央酱再多d就好了🤭🤭🤭