去party room 玩叫左個到會6-8人餐,就有8道餸可以揀。基本上佢menu 上有接近80道菜,所以唔怕揀唔到心水野食。🌟鮮蝦、魷魚墨魚汁燴靈芝菇意大利飯意大利飯既濕潤程度足夠,唔會好乾。個汁食落有d creamy,比較重奶香味。墨魚汁都相當多,每一啖都食到,唔會出現搆唔均問題。鮮蝦同魷魚份量唔算少,大家分開黎食時都食得到。🌟6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條牛肉經過6小時慢煮之後肉質變得軟淋淋,非常容易入口,好容易就咬開。但味道上黎講偏淡左少少,合適清淡既人士食用。🌟芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇大啡菇數量超多有近24件,每件菇上面都搽左厚厚既醬汁,食落既味道好濃,但有少少偏鹹。所以佢都係放左大量既沙律菜打底,如果拌勻食既話就啱啱好啦🌟軟殼蟹沙律大概有2隻左右既軟殼蟹,沙律菜份量相當多,而且好新鮮🌟他他醬蛋沙律鮮番茄迷你牛角包牛角包size 真係比我想像中大好多😂需要2盤先裝得晒,唔係細細個迷你size,而係去面包鋪買到既size。有成12個咁多,最後仲食唔晒添。🌟繽紛法國馬卡龍馬卡龍作為甜品相當有驚喜,雖然外殼有d 破損,但食落都係脆脆地,個餡好甜,以到會黎講質素黎講真係唔錯。🌟泰式蔗蝦

🌟鮮蝦、魷魚墨魚汁燴靈芝菇意大利飯

🌟6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條

🌟芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇

🌟軟殼蟹沙律
大概有2隻左右既軟殼蟹,沙律菜份量相當多,而且好新鮮

🌟他他醬蛋沙律鮮番茄迷你牛角包

🌟繽紛法國馬卡龍

🌟泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬
炸物黎講係到會比較難keep 到脆同熱既食物,但蔗蝦同蟹鉗都尚算暖暖地同仲有少少脆

🌟美式脆炸手指魚配他他醬
炸魚就相對上比較軟身,但食落唔會好乾
2023-07-21
外卖送餐