2021-09-16
餐廳只提供一款任食火鍋套餐,唔似其他餐廳有分唔同等級肉類,每枱都會有海鮮拼盤、兩碟比較靚嘅牛,食晒可以用手機落單叫其他嘢食。除此之外,打邊爐之前可以簡食雞煲定半隻芝士焗龍蝦。龍蝦佈滿芝士,熱辣辣,又多膏,食完半隻已經有啲飽海鮮拼盤有好唔同種類嘅海鮮,蝦、帶子、青口,肉丸、蠔、蟹柳、飽魚等等,跟人頭俾,唔洗爭。呢啲食完就無得再落order,係好食啲,而且份量都唔少。不過兩碟牛就比較差,賣相幾靚,上碟時仲有乾冰係底,出煙效果好夢幻。食落我覺得好韌,之後叫任食嘅牛仲差,相都費事影。湯底叫咗豆乳海鮮同埋皮蛋芫茜,豆乳海鮮幾特別,不過之後加湯係加普通清湯,溝淡晒啲豆乳味食完龍蝦同海鮮己經幾飽,任食嘅嘢叫咗少少,無乜特別食個晚係星期五,餐廳坐滿晒人,侍應又唔夠,叫咗幾次啲嘢先齊,不過佢地服務都好好。如果驚整污糟件衫可以問佢地拎即棄圍裙,嘢食其實普通,勝在地方大同地點方便,今次第二次食,第一次食早啲book有俾一間我地,幾適合一班人
龍蝦佈滿芝士,熱辣辣,又多膏,食完半隻已經有啲飽
食完龍蝦同海鮮己經幾飽,任食嘅嘢叫咗少少,無乜特別