2021-12-23
今日呢間係一間電影餐廳 呢間餐廳係同戲院相通既 佢既裝修都加入左一d電影既元素 例如燈係菲林卷既樣 餐牌亦都擺到好似票房買飛咁 一格格電視排係收銀處果度 加上呢度枱同枱既距離好寬闊 同時呢一間我覺得好適合一家大細一齊黎 佢可以照顧到唔同年齡層首先講咗大人先 佢有電影相關嘅模型擺設 飲品亦都有不少酒類飲品提供 大人可以飲下酒傾下計 之後到講小朋友 佢有一個corner放咗一d小朋友既圖書同埋玩具 可以俾小朋友去玩下 另外佢仲有夾公仔機同彈乒乓波機 最特別既係呢度有好多隻鸚鵡放係門口 餐廳職員會比盒飼料你 可以同小朋友一齊去門口餵鸚鵡 我覺得呢一樣野無論係大人定係小朋友 都係一個幾特別嘅體驗🥩🍔美國安格斯牛肉煙肉漢堡配薯條 $78個飽焗到好脆 牛肉咬落去好多汁 我比較欣賞係佢個煙肉 佢煎到好香脆 佢個薯條上面淋左d芝士醬上去(好芝味)🤣🍝意式肉醬焗芝士千層麵 $106呢個千層麵上面個芝士好有拉絲效果極邪惡 上面個番茄汁酸酸地好開胃 唔覺唔覺就食晒成兜🍨🥤黑牛(餐加$17)經典飲品 佢上面個軟雪糕好軟滑好香奶味 可樂就冇特別啦都係咁既味🍇🍹提子雜(餐加$16)呢個係佢地自家整既特飲 甜左小小
🥩🍔美國安格斯牛肉煙肉漢堡配薯條 $78
🍝意式肉醬焗芝士千層麵 $106
🍨🥤黑牛(餐加$17)
🍇🍹提子雜(餐加$16)
呢個係佢地自家整既特飲 甜左小小 杯野入面好多雜果