2018-10-10 1504 浏览
当选择困难症发作既时候,去任饮任食既地方系一个唔错既选择,而今次去呢间唔只系任饮任食火㶽,系连放题都做埋,包你有野岩食地狱汤、骨胶原猪骨汤鸳鸯就紧系一个辣一个唔辣,地狱汤底嗌左小辣唔算好辣,下次可以试中辣 辣既汤底渌肉食真系一流 骨胶原猪骨汤有浓浓既猪骨味,我就会主力渌菜特选美国牛肉牛肉有3个级数选择,我地就拣左中间既特选美国牛肉,唔会肥膏多过肉 牛肉焯几秒食得,好有咬口但唔会靭海鲜超多海鲜蚬、蛏子、海虾、象拔蚌等等等等,仲要高质刺身刺身除左有大路既三文鱼、甜虾、八爪鱼外,仲有好多款唔同既贝类 全部都几新鲜寿司、手卷寿司推介胡麻灸烧三文鱼寿司,手卷就紧系海胆手卷天妇罗、烧物有好多选择,多到试唔晒,但必食南瓜天妇罗同烧菠萝自助Bar除左用app落单外,出面仲会有自助bar, 方便可以自己出去夹丸同蔬菜饮品超多选择 有汽水、果汁、茶,仲有啤酒任饮,回本呀甜品自助bar会有啲自家制甜品,唔岩食既话仲有雪糕雪条

地狱汤、骨胶原猪骨汤
辣既汤底渌肉食真系一流
骨胶原猪骨汤有浓浓既猪骨味,我就会主力渌菜

特选美国牛肉
牛肉焯几秒食得,好有咬口但唔会靭

海鲜
超多海鲜
蚬、蛏子、海虾、象拔蚌等等等等,仲要高质

刺身
全部都几新鲜

寿司、手卷
寿司推介胡麻灸烧三文鱼寿司,手卷就紧系海胆手卷

天妇罗、烧物
有好多选择,多到试唔晒,但必食南瓜天妇罗同烧菠萝

自助Bar

饮品
超多选择
有汽水、果汁、茶,仲有啤酒任饮,回本呀

甜品
自助bar会有啲自家制甜品,唔岩食既话仲有雪糕雪条
2018-10-09