听朋友讲八幡屋放题呢排做紧第二位半价!同男朋友猫冲去试下,放题食得太多,谂住来来去去都系果几味,点知呢间有惊喜!细心位做得几好,职员一开始为每位客人量体温,提示客人出去自助食物时记得戴口罩!门口仲有洗手液比客人使用,周围环境都坐得好舒服阔落。见到职员为每个卡位都进行清洁消毒!值得再赞。因为个牛肩胛好嫩滑又有牛肉味!几款牛肉都好好食!牛肩胛最高分,出边放题好少见。虽然有点薄切,不过入口即溶,牛味香浓!男朋友全力食牛肩胛,已经回哂本🤪第二不得不赞个汤底,加$20嗌左个鸳鸯汤底,猪骨浓汤和沙嗲,沙嗲汤底好正,见到用左海量粗粒花生碎调味煮出来,有heart!猪骨汤也是骨胶原丰富的,饮头啖汤很满足😍加汤环节都是认真系汤,不是加水呀!唔会沟淡个汤!打边炉最重要系‘汤底’! 下次要试埋麻辣再追加猪骨汤。讲返食物,刺身盛宴卖相都几靓,仲有两只大虾好鲜甜,其他刺身都几好味。最幸福是任饮hoegaarden白啤酒, 日西甜品选择多,仲有儿时回忆啫喱杯!寿司都有几款任食,蔬菜部都整得唔错!岩晒我呢啲扮减肥既女仔,其实日日疯狂食。海鲜拼盘都有八款,全部是新鲜上碟,由于现场食材众多,我即场烹煮了一个海鲜杂菜猪骨

海鲜拼盘都有八款,全部是新鲜上碟,由于现场食材众多,我即场烹煮了一个海鲜杂菜猪骨汤,男朋友饮到想take away了。

预计好快心思思又想再来八幡屋涮涮锅了!😻