2021-01-29 335 浏览
相信今年新年都只能和家人一起过了😅😅拣定新年礼盒畀外母 同妈咪先😬行经city walk皇玥做紧三送一 ,啱晒㖞 😌😌仲可以聚会𠮶阵时一齐食添👍Packing好高贵,真系送礼大方得体 ,新年特辑精装礼盒,里面有曲奇🍪蛋卷、蝴蝶酥 ,各取所需又真系几啱㖞🥳🥳全部独立包装!仲有黄金脆条 、伯爵茶蛋卷,口味好独特 ,一入口非常之松脆 ,食完一定要吸尘呀哈哈🤣🤣🤣用嚟做下午茶 都系一个唔错嘅选择 !个人特别喜欢食紫菜蝴蝶酥,紫菜嘅香味和蝴蝶酥嘅牛油香融为一体,口感好正!🥰🥰曲奇两只味我就比较钟意食完个原味多啲 ,最欣赏佢全部独立包装 食几多都得👍👍老婆都赞我选得好🤩🤩三𩠌一之后计返二百零蚊 一盒,真系送礼自用都好适合😝😝