2019-09-28
今日突然之間好想食燒肉,所以就約咗男朋友放工去食烤肉。入到去地方都幾大,大部份都係卡位,位置寬躺。打開menu 見到好多款肉類都有🤷🏻♀有選擇困難症嘅我🤷🏻♀🤷🏻♀完全唔知食咩好!所以就直接揀咗牛繁三點盛合 238元有上級牛午花、特上胸腹肉、中落牛肋肉,識食一定要追加,燒到七成熟,店員就會放在旁邊,覺得不夠熟可以自己再燒一下,但我覺得七成真的很完美,牛肉味濃,醃的味道很好,咬口非常好,食得我們很滋味 壺漬牛肋條(醬燒) 98元用上秘製醬料醃製,肥瘦相間,燒至微微,食落入口即溶。特上和牛肉眼扒 148元,淨係睇油脂都知道冇得輸,食落牛肉味好重,肉質嫩而且多汁🤤。豬肉雞肉三點盛合 138元切開啖啖肉,肉質鬆化juicy😍,用梨蓉 蒜蓉,韓式醬汁醃製,燒一燒已經好入味🥰好嫩滑,燒完都唔會乾!野菜盛合 58元盛岡冷麵 58元,牛骨蛋花湯 28元,韓燒加柚子蜜一流
好嫩滑,燒完都唔會乾!野菜盛合 58元
盛岡冷麵 58元,牛骨蛋花湯 28元,韓燒加柚子蜜一流