一入到呢间酒吧餐厅就好有型格既感觉🎨紫色既灯光为主调仲可以望到旺角嘅街景🏙️ 带点迷幻嘅夜景感觉好Chill🔮 食物同样有质素有诚意 系约会不错既选择😚⭐️ 意大利红虾薄切 🦐估唔到食到平时意大利Fine Dining 常见既红虾😍肉质好鲜嫩 简单用鱼子点缀同调味唔会抢过红虾既鲜甜🐟⭐️ 基地叁重奏 🎻柚子渍海鲜同埋法式田螺🍊都将海鲜嘅鲜甜度发挥到好处😚火腿配上蜜瓜简单却新鲜🍈 份量作为开胃菜啱啱好⭐️ 法式农场鸡饭配鹅肝 🍗鸡肉肉味香肉质嫩滑🐔 饭粒渗入晒鸡肉嘅精华配上鹅肝啖啖油香🔥 真系好邪恶 配上野菇既点缀好有法式田园Rustic既感觉🇫🇷⭐️ 玻璃纸焗比目鱼 🐠又系一道好考技术既菜色😜蕃茄汤香草同埋柠檬调味既鱼肉感觉好Fresh🍅 最特别系玻璃纸焗既煮法可以保留鱼肉既嫩滑非常惊喜💕⭐️ 黑松露椰菜暖沙律 🥗有啲似圣诞大餐会食到嘅菜式🎄松露既香提升了沙律唔会净系得菜味 🤣⭐️ 伪 气酒 🥂⭐️ 香蕉朱古力咖啡 ☕️第一杯Mocktail以红茶做Base加上热情果🧉 无酒精但带点气泡好易入口🫧 香蕉Mocha 唔会太甜🍌 特别得黎喜欢咖啡味浓都适合⭐️ 北海道千层蛋糕配马卡龙 🍰千层蛋糕忌廉香浓而且好
意大利红虾薄切

⭐️ 意大利红虾薄切 🦐